Ügyelet

A tűzoltónapot munkával ünnepelték megyénk beavatkozói.

today2021.05.06. 4

Background
share close

Pápán, Csajágon és Balatonfüreden volt szükség tűzoltói segítségre.

Pápán, a Mohács utcában egy háromlakásos társasház tetején meglazultak a cserepek. A rossz állapotú, két négyzetméteren beszakadt tetőszerkezetről és az ereszcsatornából dugólétra használatával távolították el a lecsúszott cserepeket a pápai hivatásos tűzoltók. Személyi sérülés nem történt.

Csajágon, a Vágány utcában egy lezárt, hat négyzetméteres helyiségben villanyóra égett. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók teljes légzésvédelem mellett jutottak be az érintett helyiségbe, ahonnan sűrű, fekete füst ömlött ki. Az egység porraloltó készülékkel oltotta el a tüzet, majd nyomóventilátorral átszellőztette az épületet. A tűz a szomszédos helyiségekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Baleset Balatonfüreden

Két autó karambolozott Balatonfüreden, az Öreghegyi utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat és a forgalmat akadályozó autót eltávolították az úttestről. A két kocsiban összesen hárman utaztak, egy embert a mentők kórházba szállítottak. (Fotók: Balatonfüredi ÖTP)

Written by: admin

Rate it

Previous post

Ügyelet

Több körözés volt ellene érvényben Veszprémben elfogták

A rendőrök Veszprémben igazoltattak egy 57 éves helyi lakost 2021. május 4-én reggel.  A körözését a Veszprémi Törvényszék garázdaság és testi sértés, a Veszprémi Járásbíróság pedig szabálysértési elzárás miatt rendelte el. A körözött személyt előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot […]

today2021.05.06. 11


0%