Ügyelet

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében

today2021.03.28. 24

Background
share close

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe és négy személyt fogott el. Három embert állítottak elő, közülük kettő személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök Veszprémben igazoltattak egy helyi lakost 2021. március 27-én, 12 óra 35 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben az Ajkai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette be a rá kiszabott bírságot. A Veszprémi Járásbíróság a pénzbírságot elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a körözött személy. A járőrök a férfit előállították, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Veszprémben történt

Elkezdődött a tavaszi nagytakarítás Veszprémben

Megkezdődött a bazalt és a síkosságmentesítő szóróanyagok seprése a belvárosi burkolt felületekről.  A kerékpárutak, az aluljáró, a sétáló utca és a kapcsolódó lépcsős területeken indult a bazalt gyűjtése. A kis barázdákba beülő apró darabkák kikényszerítése bizony nem egyszerű feladat.  Kollégáink géppel porszívózzák ki a bazalt vagy zeokál kavicsokat, majd seprűvel kupacolják, és így kerül a hulladék a kukába. Első körben a belvárosi burkolt felületek megtisztításán van a sor, illetve a […]

today2021.03.27.


0%