Bajban az Ultimátum alapítvány-Segítsenek a Veszprémiek

Bajban vagyunk, így ismét szükségünk van a segítségetekre. – írják Facebookoldalukon.

Fogytán van a minőségi száraztáp készletünk, melyből több tíz kilógramm mentvényeink napi adagja. Szívesen fogadnánk támogatásotokat ezügyben, mert sajnos nagyon megérezzük a vírus helyzetet mi is.

Minden mentettünknek a maximálisat nyújtjuk mindenből. Aki tudatos gazdi, képben van azzal, hogy milyen különbségek vannak táp és táp között, s miért fontos az, hogy mivel etessük kedvenceinket. Nekünk nem a mennyiség számít. A kevesebb, de jobb minőségű eledel nagyobb segítség, hisz minden kutyus rossz körülmények közül érkezik hozzánk. Van aki kenyéren nevelkedett, van aki nagyon lesoványodva kerül gondozásunkba, az egyéb dolgokról, betegségekről nem is beszélve.Első sorban most felnőtteknek való, adult kutyatápból vagyunk nagyobb hiányban, mert nem bírunk nemet mondani… Folyamatosan túlvállaljuk magunkat, de még így is úgy érezzük, hogy évről évre rosszabbodik az országos helyzet…

  • Néhány márka a jó minőségű száraztápok közül, melyeket adni szoktunk védenceinknek:
  • – Select Gold
  • – Happy Dog
  • – Real Nature
  • – Sam’s Field
  • – Primordial
  • – Brit és Brit Care

Ezen túl pedig nagyon szívesen fogadunk Milgammát és bármilyen ízületvédőket, hisz sok kutyusunk folyamatosan igényli ezeket. Adományodat elküldheted vagy leadhatod a Kedvenc Rendelőbe, de fontos, hogy mindenképp legyen ellátva a nevünkkel. —> Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány(8200 Veszprém, Budapest út 39.)

Nagyon köszönünk minden segítséget a kutyaosztag nevében.

Aki tudjon, segítsen, ne éhezzen a sok gazdára váró kutya,macska!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post A Veszprém visszahódította a trófeát
Next post Bevásárlókocsiban felejtett pénztárcát lopott, a veszprémi rendőrök elfogták