Dizájnerdroggal kereskedett, a veszprémi rendőrök elfogták

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult eljárás egy 39 éves hajmáskéri férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

a Veszprémben albérletet fenntartó 39 éves férfi lakásán 2020. július 14-én négy személy jelent meg, és pakkokba adagolt új pszichoaktív anyagot vásároltak tőle. A megyeszékhelyi rendőrkapitányság munkatársai a lakás bérlőjét, valamint a vásárlókat a helyszínen elfogták, és előállították. A rendőrök a házkutatás során kábítószergyanús anyagokat, továbbá közel kétszázezer forint és mintegy háromszáz euró készpénzt, valamint mobiltelefont foglaltak le. Időközben további két férfi érkezett a lakásra vásárlási szándékkal, őket szintén előállították. A vásárlók közül négy személy esetében az alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A lakás 39 éves hajmáskéri bérlőjével szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás során a veszprémi rendőrök feltérképezték a hajmáskéri férfi kapcsolatrendszerét, melynek eredményeként további kábítószer- és dizájnerdrog-fogyasztók kerültek a nyomozók látókörébe. Összesen 12 fővel szemben merült fel a kábítószer vagy új pszichoaktív anyag fogyasztásának gyanúja. Ellenük külön büntető- és szabálysértési eljárás folyik.

A 39 éves hajmáskéri férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek,olvasható a police.hu-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post Lóháton a biztonságért
Next post Engedély nélkül lőtte le a fácánt a férfi