Veszprémben történt

Egy lakóház égett teljes terjedelmében Veszprémben

today2021.03.30. 1

Background
share close

Veszprém külterületén, Sósköves dűlőn egy száz négyzetméter alapterületű, fa szerkezetű, fa falazatú, lemez tetőborítású épület teljes terjedelmében égett hétfőn este.

Kiégettegy lakás Veszprémben

A tűz veszélyeztette környezetét, részben két kisebb melléképületre, valamint az udvaron tárolt háztartási tárgyakra, fa bútorokra is átterjedt. A tűz mindösszesen kétszázötven négyzetméteren pusztított.

A káresethez a veszprémi és az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tűz oltása közben, a ház déli oldalán egy pincelejárót is találtak. A pince tíz négyzetméter alapterületű volt, háztartási tárgyak, gépek tárolására használták. A tűz a pincébe nem terjedt át, de füsttel telítődött, így az egységek ventilátorral kiszellőztették. A tűz keletkezésekor senki nem tartózkodott az épületben, személyi sérülés az eset során nem történt.

Fotó: Veszprémi HTP

Written by: admin

Rate it

Previous post

Veszprémben történt

Szomorú baleseti statisztika Veszprémből – 33 közúti közlekedési baleset a múlt héten

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. március 22-én 0 órától 2021. március 28-án 24 óráig összesen 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Súlyos sérüléses közlekedési baleset a fenti időszakban 3, illetve könnyű sérüléssel végződő 6 történt. A közúti közlekedési balesetekben 4 személy sérült meg súlyosan, további 11 fő pedig könnyebben. A fenti időszakban 24 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A héten a […]

today2021.03.29.


0%