Folyamatos marad a távhőszolgáltatás Veszprémben

 A fűtésszolgáltatást, a hosszútávú időjárás-előrejelzés hűvös, csapadékos jellemzése alapján, 2021. április 16-ot követően is – időjáráskövető automatikus szabályozással – folyamatos.

Ettől eltérő igény esetén – április 16-tól kezdődő időszakra, amennyiben az időjárás ezt lehetővé teszi – kérhetik a szolgáltatás szüneteltetését, vagy a fűtési menetrend módosítását. Észrevételeiket, lemondási, vagy módosító nyilatkozatukat – a társasházi közös képviselőkön keresztül – a hoszolg.diszpecser@vkszrt.hu e-mail címen fogadjuk.

A hivatalos fűtési időszak minden év május 15-ig tart, de amennyiben az időjárás megköveteli, ezt követően is biztosított a szolgáltatás.

A távfűtés mind a szolgáltatói, mind a felhasználói oldalon – a hőközponti külső hőmérsékletmérés által – szabályozott üzemmódban működik, mely melegebb időben automatikusan leáll, hűvösebb napokon pedig ismételten bekapcsol a társasház szolgáltatási szerződésében rögzített, és ennek alapján beállított fűtési-menetrend szerint.

A fűtési menetrend módosítását a közös képviselő vagy az általa megbízott személy írásban kérheti. A menetrend módosítása naponta 8:00 és 17:00 óra között kerül végrehajtásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post Bevásárlókocsiban felejtett pénztárcát lopott, a veszprémi rendőrök elfogták
Next post Online kutatást indít a Pannon Egyetem az éghajlatváltozásról