Gazdikereső

GEORGIENAK GAZDIT KERESÜNK

today2022.02.11. 11

Háttér
share close

Kóborlása során kapta az Ultimátum alapítvány hozzá a segítségkérést.

Mivel gazdája megváltozott élethelyzete miatt nem tudott ezzel a 1,5 év körüli Jack Russel Terrier fiúcskával eleget foglalkozni, így lemondott Róla annak reményébe, hogy sikerül új otthont találnunk számára, ahol ki tudják elégíteni igényeit.
Kutya pajtásaival jól kijön, imád játszani, szaladgálni. A séta és kirándulás is kedvencei közé tartozik, de a pocakját is szereti.
Szeretnénk Georgienak egy aktív, közösségbe járó Gazdit találni, aki megad számára mindent. Előny lenne, ha egy másik kis pörgönc mellé kerülne, akivel levezetheti energiáit.
Örökbefogadásával kapcsolatban, kérjük írj nekünk bemutatkozó levelet privát üzenetben, ezen a fórumon.
ÉLATEKET MENTÜNK!
Mi 99%-ot bele adunk, de Veled együtt – Adód 1%-ának felajánlásával tudunk csak segíteni a rászoruló, beteg és sérült állatokon.🙏 Ha nincs 1%, nincs 100 %.
Kérjük, segíts nyilatkozatoddal.
ULTIMÁTUM ÁLLATVÉDELMI ALAPÍTVÁNY
Adószámunk: 18690929-1-19

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Veszprémben történt

Idén is alkotásra bíztat a katasztrófavédelem

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2022-ben immáron kilencedik alkalommal hirdeti meg alkotói pályázatát az óvodások és iskolások körében. Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idén olyan alkotásokat vár, amelyeken az óvodások és az iskolások a tűzmegelőzés és a tűzvédelem fontosságát ábrázolják. Az óvodásoktól egyénileg készített szabadkézi rajzokat vagy csoportosan elkészített egyéb kézműves alkotásokat várnak, az iskolások három korcsoportban, hattól tíz éves, tizenegytől tizennégy éves, és tizenöttől tizennyolc éves […]

today2022.02.11. 16


0%