Gazdikereső

GRÉTINEK GAZDIT KERESÜNK

today2021.11.13. 15

Háttér
share close

Gréti még Hajmáskér közterületéről került be az Ultimátum ebrendészeti telepére. Mivel azonosítóval nem rendelkezett megtalálásakor, a facebook segítségével próbálták megtalálni eredeti gazdáját.

A segítségetekkel a 16 telepen lakó kutyusunk számára már 7 db L-es méretű infrás házat meg tudtunk vásárolni, így Grétit nyugodt szívvel vihettük el rendbe rakatni, ugyanis hála Nektek, új kuckójában Ő már nem fázik.
Gréti egy 4 év körüli, 12 kg-os lányka. Természetét tekintve nagyon hálás, nagyon bújós kutyus. Imádja az embereket, gyermek barát, eszméletlenül vágyik a szeretetre.
Pórázon szépen sétál, abszolút nem húz, így kényelmes Vele kirándulni. Nem egy nagy játék bolond, de néha rájön a mókázás és nagyon megörül a gumi zsiráfjának.
Fajtársaival még ekte nem teszteltük, de szerintünk semmi gondja nem lesz a többiekkel, ugyanis békésen viselkedik minden szituációban.
Szeretnénk Grétinek is találni egy szerető Családot, ahol élete végéig megbecsülik Őt.
Örökbefogadási szándék esetén, kérjük írj nekünk egy bemutatkozó levelet privát üzenetben, itt a facebookon.

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Veszprémben történt

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Pétfürdőn

A pétfürdői hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos kikapcsolta a kazánt, kinyitották az ablakokat és kimentek a házból. A tűzoltók a nyílt égésterű gázkazánt újra bekapcsolták, méréseket végeztek és a berendezés közelében ki tudták mutatni a gyilkos gáz jelenlétét. Az egység lekapcsolta a kazánt, szellőztetést követően újabb méréseket végzett, a koncentráció csökkent. A tűzoltók felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy a kazánt felülvizsgálatot és a szükséges javítások elvégzését követően használják újra.  […]

today2021.07.08. 99 3


0%