Sport

Költözik a Fejér-B.Á.L. Veszprém

today2022.01.08. 177

Background
share close

 A Fejér-B.Á.L. Veszprém férfi kézilabdacsapata a jövőben a Veszprém Aréna helyett ismét a Március 15. utcai csarnokban játssza hazai mérkőzéseit.

“Európa egyik gyöngyszeme a Veszprém Aréna, de nekünk túlságosan nagy, ezért döntöttem úgy, hogy visszatérünk a Március 15. utcai csarnokba. Meggyőződésem, hogy a mi három-négyszáz szurkolónk nagyságrendekkel jobb, szenvedélyesebb hangulatot teremhet együttesünknek és nagyobb nyomást helyezhet az ellenfelekre” – mondta a klub honlapján Éles József tulajdonos-ügyvezető.
A kisebbik veszprémi csapat a másodosztályban már játszott a Március 15. utcai csarnokban, az NB I-be jutás után viszont az Arénába költözött.
Éles hozzátette, annak idején nem is akarta, hogy csapata elköltözzön, de a létesítmény néhány szempontból nem felelt meg az élvonal követelményeinek. Ezeken az idő rövidsége miatt nem tudtak változtatni, de most már minden rendben van, így elhárultak az akadályok.
A klubtulajdonos elárulta, a napokban a magyar szövetség illetékeseivel körbejárták a csarnokot és a néhány észrevétel orvoslását követően újra ott fogadhatja az ellenfeleket csapata. A létesítmény csak a Gyöngyös elleni bajnoki idején lesz foglalt.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Gazdikereső

GRÉTINEK GAZDIT KERESÜNK

Gréti még Hajmáskér közterületéről került be az Ultimátum ebrendészeti telepére. Mivel azonosítóval nem rendelkezett megtalálásakor, a facebook segítségével próbálták megtalálni eredeti gazdáját. A segítségetekkel a 16 telepen lakó kutyusunk számára már 7 db L-es méretű infrás házat meg tudtunk vásárolni, így Grétit nyugodt szívvel vihettük el rendbe rakatni, ugyanis hála Nektek, új kuckójában Ő már nem fázik. Gréti egy 4 év körüli, 12 kg-os lányka. Természetét tekintve nagyon hálás, nagyon […]

today2021.11.13. 12


0%