Ügyelet

Külfőldről rendelt kábítószert, rács mögé került

today2022.02.19. 6

Háttér
share close

2021. augusztus 26-án, egy  rutinellenőrzés során gyanús eredetű tablettákat tartalmazó csomagot találtak.

Az eljárás adatai szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága tett feljelentést a rendőrségen, miszerint 2021. augusztus 26-án, egy általuk végzett rutinellenőrzés során gyanús eredetű tablettákat tartalmazó csomagot találtak, olvasható a police.hu-n. A zár alá vett küldemény külföldről érkezett egy 37 éves veszprémi lakos nevére, melyet a rendőrök lefoglaltak. A férfit az egyenruhások drogteszt elvégzése érdekében a helyi rendőrkapitányságra előállították, melynek eredménye a morfiumra pozitív eredményt mutatott. A veszprémi lakos ingatlanjában elvégzett kutatás során további két, külföldről rendelt kábítószergyanús levélküldeményt találtak a rendőrök, melyeket szintén lefoglaltak.

A 37 éves helyi férfit a rendőrök kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2021. december 2-án elrendelt.

A büntetőeljárás során beszerzett szakértői vélemények igazolták, hogy a lefoglalt anyagok amfetamint tartalmaztak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Veszprémben történt

Izlandi balszélsőt szerződtetett a Telekom Veszprém kézilabdacsapata

 A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata kétéves szerződést kötött az izlandi Bjarki Már Elíssonnal, aki nyáron csatlakozik klubhoz. A bakonyiak honlapjának pénteki beszámolója szerint a 32 éves balszélső 2013-ban igazolt Németországba, ahol előbb a ThSV Eisenach, majd a Füchse Berlin együttesét erősítette, amellyel 2018-ban megnyerte az EHF-kupát. Elísson 2019 óta a TBV Lemgo Lippe játékosa, a Bundesliga mostani kiírásában 19 meccsen 119 gólnál jár. Elísson a januári, magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon is meghatározó […]

today2022.02.18. 16


0%