Veszprémben történt

Lóháton a biztonságért

today2021.03.26.

Background
share close

Lovas szolgálattal erősítik a külterületek ellenőrzését a balatonalmádi rendőrök.

Küngös és a szomszédos településeken élő időseket keresték fel a lovasjárőrök 2021. március 24-én. A rendőrök felhívták az idős emberek figyelmét arra, hogy megnőtt az úgynevezett unokázós csalások száma. Az ismeretlen telefonáló leggyakrabban egy hozzátartozóval történt balesetre hivatkozik. A balesetet szenvedett családtag nevében telefonál, aki sérülése miatt ezt nem tudja megtenni, és azonnali pénzbeli segítséget kér.

Több idős is jelezte, hogy már hallott ilyen esetről, és tudja, mielőtt bármit tenne, előbb ellenőrizni kell, hogy a hozzátartozója valóban bajban van-e.

A lovasjárőrök tájékoztatták őket a helyi rendőrőrs telefonos elérhetőségéről is, melyen családtagjaik, rokonaik mellett segítséget tudnak kérni, vagy bűncselekmény gyanúja esetén bejelentést tudnak tenni.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Gazdikereső

A TALÁLT BÜTYÖK KUTYUS GAZDÁJÁT KERESSÜK – GYULAFIRÁTÓT

Bütyök kutyus állatbarátok kertjébe mászott be Veszprém-Gyulafirátóton, március 7-én. Azonosítóval rendelkezik, de a cím budapesti, telefonszám pedig nincs megadva, így nem tudta értesíteni az állatorvos a tulajdonost. Már több portálon próbálták megtalálni Gazdáját, de egyenlőre nem jártak sikerrel. Ekkor kérték segítségünket ehhez a 8 éves fiúcskához.Meg próbálkozunk mi is a tulajdonos fellelésében, hátha oldalunkon még több emberhez eljut ennek híre megosztásaitok segítségével. Valószínűnek tartjuk, hogy ide költöztek vagy pedig elajándékozták […]

today2021.03.25. 1


0%