Veszprémben történt

Megújult Veszprém turisztikai honlapja

today2022.02.11. 3

Háttér
share close

A korábbinál korszerűbb, a mai felhasználói igényekhez igazodó és tartalmában is megújult turisztikai honlapot fejlesztett ki.

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft., az oldalt csütörtökön mutatták be a bakonyi megyeszékhelyen.

A sajtótájékoztatón Porga Gyula (Fidesz-KDNP), a város polgármestere a 2023-as Európa kulturális fővárosa program infrastrukturális fejlesztései mellett azt is fontosnak nevezte, hogy a veszprémiek és a városba érkező turisták a lehető legegyszerűbben jussanak hozzá a programokkal, látnivalókkal kapcsolatos információkhoz.
Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott: a veszpreminfo.hu oldalon egységes turisztikai élménytérként mutatják be a várost, könnyen olvasható, felhasználóbarát és esztétikus megjelenéssel, a magyar mellett angol és német nyelven is. Hozzátette: az önerőből megvalósított fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettek a keresőoptimalizálásra is.
A tartalmi fejlesztések közül az ügyvezető kiemelte a bakancslistát, amely a legfontosabb nevezetességeket foglalja össze blokkszerűen, a célcsoport- és évszakorientált csomagtippeket, valamint azt, hogy a csomagmegőrzés, illetve az idegenvezetés online foglalható.

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Sport

Költözik a Fejér-B.Á.L. Veszprém

 A Fejér-B.Á.L. Veszprém férfi kézilabdacsapata a jövőben a Veszprém Aréna helyett ismét a Március 15. utcai csarnokban játssza hazai mérkőzéseit. "Európa egyik gyöngyszeme a Veszprém Aréna, de nekünk túlságosan nagy, ezért döntöttem úgy, hogy visszatérünk a Március 15. utcai csarnokba. Meggyőződésem, hogy a mi három-négyszáz szurkolónk nagyságrendekkel jobb, szenvedélyesebb hangulatot teremhet együttesünknek és nagyobb nyomást helyezhet az ellenfelekre" - mondta a klub honlapján Éles József tulajdonos-ügyvezető. A kisebbik veszprémi csapat a másodosztályban már játszott […]

today2022.01.08. 178


0%