Gazdikereső

NAGYON FONTOS A MICHROCHIP ADATOK AKTUALIZÁLÁSA-Ők már hazakerültek

today2021.04.03. 4

Background
share close

Az Ultimátum állatvédő alapítvány felhívja a kutyatartók figyelmét,hogy miért fontos a chip aktualizálása.

Rengetegszer belefutunk talált kutya esetén abba a problémába, hogy nem aktuális tulajdonosi adatok vannak hozzárendelve a michrochiphez. Sokszor volt már rá példa, hogy több napos nyomozgatás után sikerült hazajuttatnunk állatokat, mert nem jó a telefonszám vagy épp elajándékozták a kutyát, de nem írták át a chipben az új gazdi paramétereit.

Telefonszám változás vagy költözés során bármilyen állatorvos frissíteni tudja a chiphez hozzárendelt adatokat. Elajándékozás vagy örökbeadás esetén papírt kell írni, mellyel szintén átírják az új tulajdonos nevére az állatot.

Kérünk minden kedves kutyatartót, hogy erre nagyon figyeljen oda, mert rengeteg időt elvesz a napjainkból ez a gondatlanság!

Tegnap és ma sem unatkoztunk. Őket is hazavittük. Egyiküknél nem volt jó a telefonszám, a másiknál pedig nem is volt megadva. Felhívtuk a gazdák figyelmét ezek pótlására. Háromból kettő esetnél ez elég rossz arány…

Akkor tudunk gyorsan értesíteni, ha stimmelnek a dolgok, bár jobban örülünk, ha kedvencedre annyira vigyázol, hogy el sem tűnik.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Sport

A Veszprém már a nyolcaddöntő első meccsén eldöntötte a továbbjutást

A Telekom Veszprém 41-27-re győzött az északmacedón Vardar Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, csütörtökön. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik, a párharc továbbjutója a francia HBC Nantes vagy a lengyel Lomza Vive Kielce együttesével találkozik a negyeddöntőben.     Férfi kézilabda BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:Vardar Szkopje (északmacedón)-Telekom Veszprém 27-41 (11-21)-------------------------------------------------------------    lövések/gólok: 53/27, illetve 53/41    gólok hétméteresből: 3/2, illetve 6/6    kiállítások: 4, illetve 8 perc     A vendégek keretéből Rasmus Lauge Schmidt, Kentin Mahé és Jorge Maqueda […]

today2021.04.03. 1


0%