Ügyelet

Pozitív szonda,balesetek,intézkedések – Az elmúlt 24 óra Veszprémben

today2021.03.29. 1

Background
share close

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe, nyolc személyt állított elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Bakonyszentiván belterületén közlekedett egy hatósági jelzés nélküli motorkerékpárral a 32 éves férfi 2021. március 28-ra virradóra, mikor a járőrök igazoltatták. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult. Továbbá a rendőrök megállapították, hogy a bakonygyiróti lakos nem rendelkezett jogosítvánnyal sem, a motor nem volt forgalomba helyezve, arra kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást sem kötöttek.

A kijárási korlátozás megszegése és a többi szabályszegés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök a sofőrrel szemben.

A fenti eseten túl a Veszprém megyei rendőrök további négy személlyel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt, három sofőr ellen szintén büntetőfeljelentést tettek, míg egy járművezetőt a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírsággal sújtottak.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Ügyelet

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.  A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe és négy személyt fogott el. Három embert állítottak elő, közülük kettő személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre. A járőrök Veszprémben igazoltattak egy helyi lakost 2021. március 27-én, 12 óra 35 perckor. […]

today2021.03.28. 15


0%