Ügyelet

Súlyos baleset a 73-as számú főúton

today2021.04.09. 40

Background
share close

Egy férfi közlekedett személygépkocsival Veszprém felől Csopak irányába, amikor az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, de nem győződött meg arról, hogy előzését egy autó már megkezdte.

Foto:police.hu

Utóbbi sofőrje – hogy az ütközést elkerülje – balra kormányozta a gépkocsiját, majd a bal oldali útpadkáról a jobb oldali árokba sodródott, és egy fának csapódva állt meg. A balesetben a jármű vezetője súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Foto: Police.hu

Written by: admin

Rate it

Previous post

Veszprémben történt

Vers elvitelre címmel rendhagyó programot hirdetnek Veszprémben

Könyvjelzőkön teszi közzé a régióban élő és alkotó kortárs költők egy-egy versét magyar költészet napja alkalmából a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. és a veszprémi Művészetek Háza. A verses könyvjelzőket április 9. és 13. között a Vers elvitelre program keretében kapják ajándékba azoka vásárlók, akik elvitelre, vagy házhoz szállítással vásárolnak az akcióban résztvevő népszerű helyi éttermekben, kávézókban, pékségekben vagy borboltokban.   A költészet napi programhoz Éltető Erzsébet, Fenyvesi Ottó, Géczi János, Lanczkor Gábor, […]

today2021.04.08. 2


0%