Sport

Szigetszentmiklóson lesz a négyes döntő

today2021.03.25. 3

Background
share close

Szigetszentmiklóson rendezik a férfi kézilabda Magyar Kupa áprilisi négyes döntőjét.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint az eredetileg tervezett dátum egy nappal módosult: az elődöntőket április 11-én, a helyosztókat 12-én játsszák.
    A bajnoki címvédő Telekom Veszprém, a Veszprémi KKFT, a Balatonfüredi KSE és a címvédő MOL-Pick Szeged tagja a legjobb négy mezőnyének, az elődöntő sorsolására jövő hétfőn kerül sor.
    Szigetszentmiklós idén először ad otthont férfi Magyar Kupa négyes döntőnek, nőit viszont egyszer, 2016-ban már rendeztek ott.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Ügyelet

Robbanás történt a Királyszentistváni hulladékégetőben

Robbanás történt, majd tűz ütött ki Királyszentistván külterületén, a hulladékégetőben csütörtökön egy órakor. Az égetőkemencében konténeres hulladékok égetése során történt a robbanás, az égetőkemence burkolata egy négyzetméternyi területen szakadt fel, a keletkezett tűz a felső szintet érintette. A balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, egy habsugárral eloltották a lángokat, a kemencében azonban továbbra is tapasztalnak égést. Az esethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi […]

today2021.03.25. 3


0%