Ügyelet

Több körözés volt ellene érvényben Veszprémben elfogták

today2021.05.06. 11

Background
share close

A rendőrök Veszprémben igazoltattak egy 57 éves helyi lakost 2021. május 4-én reggel.

 A körözését a Veszprémi Törvényszék garázdaság és testi sértés, a Veszprémi Járásbíróság pedig szabálysértési elzárás miatt rendelte el. A körözött személyt előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert vett őrizetbe, tizenkilenc főt fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hat személyt állítottak elő, köztük két főt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Gazdikereső

HÉDINEK GAZDIT KERESÜNK!

Hédi folyamatosan az utcákat járta Sólyban. Végül az Ultimátumnál kötött ki, mert segítségüket kérték hozzá. Facebook oldalukon ezt írják Hédiről: Ez a tündéri maci lány egy 7 év körüli Berni Pásztor keverék. Hívogatásunkra eleinte félve közeledett a szőlő sorok közül, de nem bírt ellenállni. A kíváncsiság nagyobb volt, így beadta a derekát. A simogatásnak nagy örült, olyannyira, hogy hanyatt vágta magát és behunyt szemmel élvezkedett. Mióta elhoztuk Őt, nagyon sokat […]

today2021.04.28. 45


0%